Forum

Blogs

Hero of the Season

Videoconferences

Competition

Матчи "Днепра".
 Schpiz Отправлено: 13.12.2015, 16:22 Цитировать #811

Superuser

Schpiz

Всего сообщений: 9832

Уважаемый Тёзка "ЛЕОНИДДНИПРО",приветствую вас и в вашем лице Прогрессивное крыло Нашего полупарализованного Форума.

Леонид,наврядле кто-то сегодня решится спрогнозировать итоговое место нашего "Днепра",это задача за тремя замками в сундуке,сундук на дереве,а древо то...в швейцарском саду,недалеко от Баденского озера...

Конечно,если включить мою интуицию и мой маленький дар видеть немного вперёд,то я могу сказать вам следующее;В межсезонье Команда наша расстанится с некоторыми исполнителями,жаль только Валерика Федорчука,Смелый и Работоспособный Парень,видящий поле.

Также придут Новички,один,из них,будет довольно дорогим преобретением и,что самое важное,эти Ребята хорошо вольются в игровую концепцию "Днепра". У "Зари" весна незаладется,спад,после подъёма,всегда неминуем. Тоже ожидает и Киевское "Динамо",которое с треском вылетит с Кубка Чемпионов,спад в игре постигнет и Их. "Шахтёр" пройдёт весну ровно и финиширует на подъёме игрового тонуса. Кто из них возмёт Золото Украины,сказать трудно,но лично мне кажется,что "Шахтёр" будет Золотым в 2016 году. "ДНЕПР" удивит многих,в едином и очень трудном порыве наши Ребята,как Ветераны так и Новечки,преодолеют разрыв в шесть очков и займут своё третье место в Чемпионате Украины.

Где-то так я думаю и вам всем нужно думать также,ведь мысли наши,ввинчанные в единый пучок являются лучом из геперболойда инженера Гарина и способен этот луч "прожечь" все невзгоды и Подарить нам с вами новые гаризонты Победоносности Команды которую мы все Любим.

Где-то так,ЛЕОНИД,я вижу ситуацию...

Таксист.

chebchik Отправлено: 13.12.2015, 21:24 Цитировать #812

Superuser

chebchik

Всего сообщений: 1291

Пан Леонід Семенович прихлопнув дверима цього сезону всю сотню прогнозистів. Ось так.

уанф

Щодо молодих, яким дають, а частіше не дають грати. Не пам'ятаю перших матчів Коноплянки, яким він тоді виглядав, але пригадую Шеву молодого, потім Мілевського, недавнього Лучкевича, або Зінченка в збірній. Їх помітно було майже зразу. Перший матч, перший дотик, пристрасть!!! до гри і відданість їй і тд. Цього не вистачає багатьом молодим хлопцям, тому виглядають: ні риба,ні мясо, їх роздивитися, примітити дуже важко. Тому ліпити майбутні команди з сірої маси, сподіваюсь на світлі плями, буде край складно. Можна сподіватись, що далі серед молодих частіше, ніж до сьогодні з'являтимуться індивідуали, серед народжених не у важкі середньодев'яності, не десять-двадцять чоловік на десять років на всю Україну.

leoniddnipro Отправлено: 15.12.2015, 10:40 Цитировать #813

Superuser

leoniddnipro

Всего сообщений: 6022

Царствіє Небесне Вадіку Тищенко...

Чуден Днепр...Редкая птица долетит до середины Днепра.Звезды горят и светят над миром и все разом отдаются в Днепре.(М.В.Гоголь)

Дніпро, брат мій, висихає,                     Кохайтеся, чорнобриві,
   Мене покидає,                                        Та не з москалями,
   І могили мої милі                                    Бо москалі — чужі люде 
   Москаль розриває...                                Роблять лихо з вами.           (Т.Г.Шевченко)

leoniddnipro Отправлено: 15.12.2015, 10:46 Цитировать #814

Superuser

leoniddnipro

Schpiz,шановнйи Леонід Семенович,гарний прогноз.:)

Чуден Днепр...Редкая птица долетит до середины Днепра.Звезды горят и светят над миром и все разом отдаются в Днепре.(М.В.Гоголь)

Москаль розриває...                                Роблять лихо з вами.           (Т.Г.Шевченко)

avetisyan85 Отправлено: 16.12.2015, 15:31 Цитировать #815

Novice

Всего сообщений: 1

И еще на счет прогнозов! Прочитал о классной бк Вильям Хилл, хочу попробовать там поставить на следующий матч. Какие есть прогнозы по Днепру?? (вот ссылка на обзор)

http://ratingbet.com/bookmaker/william-hill-obzor-bukmekerskoy-kontory-william-hill.html

~SEGA~ Отправлено: 16.12.2015, 20:42 Цитировать #816

Superuser

~SEGA~

Всего сообщений: 431

https://sport.mail.ru/news/football-eurocups/24299412/?frommail=1 

УЕФА: «Днепр» не выступит в еврокубках, если не докажет, что расплатился по долгам.

И правильно!Не можешь содержать команду-продавай!Некому продать-отпусти футболистов.

НЕТ ДРУЖБЕ С ДИНАМО!!!

Пока на стадионе политика - ни ногой! ( с 1.1.2014)

уанф Отправлено: 17.12.2015, 00:56 Цитировать #817

Superuser

Всего сообщений: 339

" Щодо молодих, яким дають, а частіше не дають грати. Не пам'ятаю перших матчів Коноплянки, яким він тоді виглядав, але пригадую Шеву молодого, потім Мілевського, недавнього Лучкевича, або Зінченка в збірній. Їх помітно було майже зразу. Перший матч, перший дотик, пристрасть!!! до гри і відданість їй і тд. Цього не вистачає багатьом молодим хлопцям, тому виглядають: ні риба,ні мясо, їх роздивитися, примітити дуже важко. Тому ліпити майбутні команди з сірої маси, сподіваюсь на світлі плями, буде край складно. "

--------------

Послухайте, так працювати з людьми  завжди складно! І якщо це нестерпно, то ніхто не примушує страждати і далі.  Є інші клуби, є інша робота, давно можна на пенсії  відпочивати.

А особливо складно залучати молодь, якщо не робити цього, причому  принципово .  Погляньте на інші клуби - оновлення і омолодження скрізь. Навіть ШД награє українців.   У нас же робиться відверта , до абсурду , ставка на 30+. ( Не знаю, яким чином прорвався в склад Лучкевич; мабуть, як виняток, який підтверджує правило.   Та і він останнім часом рідко з'являється). Куди веде такий шлях?  Ще рік, два, а потім що?  "Кращий тренер" отримає зарплату, спакує валізи і поїде собі у Харків чи Винники, а тут що залишиться ?  

chebchik Отправлено: 18.12.2015, 22:57 Цитировать #818

Superuser

chebchik

Піде Маркевич і з'являться нові молоді імена? Хай буде так.

leoniddnipro Отправлено: 19.12.2015, 05:20 Цитировать #819

Superuser

leoniddnipro

Грошів на трансфери Маркевичу не дадуть.Тому він вимушений буде підпускати до основи одного-двох резервистів з дублю.

уанф Отправлено: 21.12.2015, 12:30 Цитировать #820

Superuser

Всего сообщений: 339

Піде Маркевич і з'являться нові молоді імена? Хай буде так.

----------------

Можливо з'являться, можливо - ні.  Справа ж не тільки в молодих ( Ви про них написали, і я відповів ), справа в загальному підході. Якби на поле виходили гравці виключно за 35 років, але команда грала, мала  свій стиль, і навіть не добивалась високих результатів, то це ще було б півбіди. Хоча і тоді виникало б законне запитання: сьогодні грають добре, а що буде з командою через рік?  Два?

Але ж немає ні того, ні іншого.  Ні сьогоднішньої гри, ні перспективи.  Навіть в іграх, які нічого не вирішують, коли вболівальники починають  прогнозувати, що вже цього разу точно можна (нарешті) випустити молодь або лавочників, - виходять ті самі незамінні Папа, Селя, Руслан... і все триває .

Півтора року я стримувався від категоричних оцінок, бо , звичайно, я не професіонал, і моя справа - бути глядачем.  Проте вже стає очевидним - у нас ситуація, коли не тренер запрошений для роботи з командою, а навпаки, тренер розглядає команду, як засіб для вдоволення своїх побажань, мрій  і ще хтозна-чого.

І глядачів же не обдуриш. Безумовно, має вплив загальна ситуація в країні, але недарма на трибунах 5 тисяч, а реально дивишся - хоча б тисяча -півтори набралось.

chebchik Отправлено: 21.12.2015, 21:32 Цитировать #821

Superuser

chebchik

Згоден. Ще й ситуація в країні не футбольна, вірніше - не мирна. Футбольною вона, ситуація, взагалі не згадаю, коли й була.

ВОЕНСПЕЦ Отправлено: 25.12.2015, 00:09. Отредактировано: 25.12.2015, 00:11, ВОЕНСПЕЦ Цитировать #822

Superuser

ВОЕНСПЕЦ

Всего сообщений: 742

называющему себя "таксист"

я стремлюсь к ПОБЕДЕ, и если мне не суждено ее достичь, то пусть мне хватит смелости на ПОПЫТКУ.

ВОЕНСПЕЦ Отправлено: 25.12.2015, 00:17 Цитировать #823

Superuser

ВОЕНСПЕЦ

Всего сообщений: 742

"шла бы ты из города, нищенка" (с)

...

нельзя верить фуфлу, которое предает при повторной неудаче

таксист - продал.  

пускай таксисты волают:  "все пропало"  "маркевич-угробил команду" "признаю"... пускай оскорбляют -   сами они свою цену - цену предателей. цену фуфла. уже хорошо знают.

фуфло - оно и в Африке фуфло. 

лично для меня таксист . как человек. интересен с точки зрения этого превращения .  человека в фуфло.   обязательно буду с эти существом общаться. пока оно опять не станет человеком.  надежда - всегда есть

я стремлюсь к ПОБЕДЕ, и если мне не суждено ее достичь, то пусть мне хватит смелости на ПОПЫТКУ.

leoniddnipro Отправлено: 25.12.2015, 06:50 Цитировать #824

Superuser

leoniddnipro

Бляха-муха!Вже й з Федорчуком мутняки виходять!Не хочуть новий контракт підписувати!Стеценко сам мабуть вийде на поле  і буде в підкатах стелитися...

chebchik Отправлено: 26.12.2015, 22:51 Цитировать #825

Superuser

chebchik

Воєнспєц видно, що добре розуміється у фуфлі. Тобто, фуфлоспєц - саме то. Без обід.

Пожалуйста, введите сообщение
7200000
Rambler's Top100