Матчи "Днепра". |
---|
дніпровець79 | Отправлено: 17.01.2016, 17:22 | Цитировать #901 |
Superuser
Всего сообщений: 1442 Зарегистрирован: 12.05.2011 |
Унас факс не работает как и голова.... Аруна с его киевскими замашками нам не подойдёт,а вот почему Федорчука сплавили не понятно,хотя можно предположить,что без Маркевича не обошлось-место для Эдмара надо... |
|
chebchik | Отправлено: 17.01.2016, 18:21 | Цитировать #902 |
Superuser
Всего сообщений: 1291 Зарегистрирован: 27.01.2013 |
дніпровець79 Не думаю, що через вишиванку звали в збірну.
Пограничник
Він не завжди знає, що з мячем робити, як це часто буває в нашій збірній, тому теж підходить нам, ну й динамо, це про Дугласа |
|
дніпровець79 | Отправлено: 17.01.2016, 18:50 | Цитировать #903 |
Superuser
В сборную его звал Маркевич,по каким причинам всем хорошо известно и игровые качества там были не на первом месте. |
|
уанф | Отправлено: 17.01.2016, 19:45 | Цитировать #904 |
Superuser
Всего сообщений: 339 Зарегистрирован: 14.11.2010 |
chebchik 13:43 У мене таке враження, що ми говоримо про різних гравців. Немає першого пасу? А як на мене, якраз Дуглас це вміє непогано, причому може віддати на півполя , досить точно і зручно для прийому. Іноді мені здавалось, що він міг би бути диспетчером, аби не був захисником, бо поле бачить непогано. Те саме - щодо позиційної гри: можливо, вона не така ефектна, та варто згадати, скільки раз небезпечні удари чи паси суперника не досягали мети, бо він перекривав напрям удару.
Чи ви, можливо, маєте на увазі останні півроку-рік? Тоді я певною мірою згоден. Як грає зараз наш захист, коли команда має атакувати? Папа віддає пас Сільві Баселару ; Сільва Баселар повертає м'яч Папі; Папа ще раз пасує Сільві Баселару; Сільва Баселар повторно пасує на Папу, після чого Папа віддає пас вперед. Наприклад, на Ротаня, який після деяких роздумів віддає м'яч крайньому захиснику, або повертає комусь із центральних, щоб все почалось спочатку. А вже потім Папа б'є вперед до лінії штрафної суперника, де Селя спиною до воріт в оточенні всього захисту намагається щось відвоювати. І в мене таке враження ( хоча я можу бути необ'єктивним), що свого роду "ліцензію" на пас вперед має виключно Папа. Тобто, грубо кажучи, така установка тренера. Бо в чому глибокий філософський сенс перепасовок центральних захисників - збагнути важко. Суперники за цей час не то що спокійно відходять до своїх воріт, вони по-пластунськи доповзти можуть, і ще вільний час залишиться. Зате команда контролює м'яч! Так, я точно необ'єктивний, але цю нову стратегію, яку на початку діяльності неодноразово озвучував наш видатний тренер, я запам'ятав і згадую чи не кожної гри. По такій грі не дивно, що Дуглас стає "посереднім" . Так, як і Канкава, який із опорника, що лише своєю появою засмучував суперника, перетворився на справді посереднього диспетчера, чи кого ще там з нього хотів зробити Маркевич. Притому, що Джаба на позиції атакувального губився начисто: це було категорично не його гра, для чого було мучити людину? |
|
chebchik | Отправлено: 17.01.2016, 22:20 | Цитировать #905 |
Superuser
уанф Так, дійсно ми різними очима бачимо декого й дещо, в тому числі гру Дугласа. Взагалі небагато хорошого можу сказати про захист нашої команди, при чому років так біля десяти останніх, хіба що за виключенням п'яти-шести матчів на сезон. Те саме й при Маркевичу. Якщо остання лінія комади, інколи ще й воротар, окрім всього ще вміють добре контролювати мяч, хоча б на рівні шахти, це беззаперечний плюс, не слід недооцінювати його. Дніпро до таких команд не належить. Дуглас хоче піти, не виключаю що всеодно куди, аби платили. Чи є смисл обговорювати якості гравця, який вже не з нами, за якого хороший клуб дасть хороші гроші як за хорошого захисника, як за Калініча, наприклад. Поки чомусь не дають. Думаю, що в фіналі вони, покупці, побачили лідерів. Де ще себе показати? Оцінили. Але що нам з того, грати бразилець не горить бажанням за Дніпро. Будемо надіятись, що одумається? буває й так, дивитимось. |
|
02_Серёга | Отправлено: 18.01.2016, 22:53 | Цитировать #906 |
Novice
Всего сообщений: 18 Зарегистрирован: 18.11.2015 |
Привет всем, а вот кто то сделал нарезку про нашего,не сменного вратаря Д, Бойко,если бы не он и не было бы ни каких финалов, А он всё таки маладчага вот : http://ok.ru/video/64887753168340-0 , только что то не получаетя сделать живой ссылку, извините |
|
Schpiz | Отправлено: 19.01.2016, 13:13 | Цитировать #907 |
Superuser
Всего сообщений: 9832 Зарегистрирован: 20.10.2007 |
Людство Провославнэ,з КРЕЩЕННЕМ ГОСПОДНИМ усих Вас Витаю та Щастя с Добутком бажаю! ЗДОРОВЬЯ Вам та Ридним вашим. Таксист.
|
|
Schpiz | Отправлено: 20.01.2016, 19:21 | Цитировать #908 |
Superuser
А я всеодно буду "ДНЕПР" Любить,даже после сегодняшних товарняков,втихаря правда,чтобы моя кошка не радовалась моей кислой мине... Таксист.
|
|
leoniddnipro | Отправлено: 20.01.2016, 23:46 | Цитировать #909 |
Superuser
Всего сообщений: 6022 Зарегистрирован: 25.01.2011 |
М-да-а-а-а-а-а.......Мінус Бойко........Лаштувка--наше всьо! Чуден Днепр...Редкая птица долетит до середины Днепра.Звезды горят и светят над миром и все разом отдаются в Днепре.(М.В.Гоголь)
Дніпро, брат мій, висихає, Кохайтеся, чорнобриві, |
|
chebchik | Отправлено: 21.01.2016, 12:05 | Цитировать #910 |
Superuser
Вже добре, що не в Генчлербірлігі. Здається, коли прийшов в Дніпро, радості не багато було у вболівальників, навіть навпаки. Але якось пережили. Зараз теж переживем. З воротарями в Україні дещо легше, ніж з польовими. |
|
дніпровець79 | Отправлено: 21.01.2016, 14:35 | Цитировать #911 |
Superuser
Уход Бойко переживём,в Днепре всегда были неплохие свои голкиперы,а вот товарняки дают повод для переживаний.Ёщё первый куда не шло,второй мрак.Когда уже свалит этот мега тренер? |
|
viktor santos | Отправлено: 21.01.2016, 14:49 | Цитировать #912 |
Superuser
Всего сообщений: 353 Зарегистрирован: 03.02.2012 |
Предложения Маркевичу были от французского "Олимпика",но Колома не отпустил. Практически все кто играл в финале ЛЕ получили предложения поиграть в более интересных чемпионатах . Кто будет следующий можно только догадываться. ЧУ в 16 году будет не иртересным. |
|
дніпровець79 | Отправлено: 21.01.2016, 15:01 | Цитировать #913 |
Superuser
Про Польшу поверить можно,но Франция - это явный перебор.Да и что он там делать будет?С молодёжью он работать не хочет,по статусу не подходит. Французкие клубы только за счёт молодёжи и живут за исключением одгого- двух. |
|
Schpiz | Отправлено: 21.01.2016, 15:32 | Цитировать #914 |
Superuser
Пацаны,не в кипеш сказано,"ДНЕПР",весной,заиграет,всем недругам нашим,на удивление Ярко! Конечно,в ЧУ наши хлопчики уже почти всё прокакали,но Кубок Украины будет базироваться в ДНЕПРОПЕТРОВСКЕ Однозначно! Да,и ЗДОРОВЬЯ всем Вам и Близким вашим. ГЛЯЖУ,НЕ ЖАЛУЯСЬ, КАК ОСЕНЬЮ ПОВЕЯЛ ВЕК НА ПРЯДИ МОИ БЕЛЫЕ, И ВИЖУ С ПРЕЖНИМ УДОВОЛЬСТВИЕМ ФОРТУНЫ ЯГОДИЦЫ СПЕЛЫЕ... Таксист.
|
|
дніпровець79 | Отправлено: 22.01.2016, 14:38 | Цитировать #915 |
Superuser
Очередной влёт,какой там кубок.... |