Superuser
Всего сообщений: 722
|
Дорогая моя Днепряночка, конечно же, нет твоей вины в том, что Андрюшечка Русоленок иногда перестает мне нравиться. Прости меня пожалуйста, если я своими словами заставила тебя переживать и думать, что ты виновата. И я совсем не боюсь высказывать свою к нему симпатию. Просто она проявляется чуть-чуть в другом...Я очень извиняюсь, если авторитет Русички упал в твоих глазах из-за меня. А насчет мальчика, которому нравится наш Андрюшка...я его прекрасно понимаю, и я никакой личной неприязни к особам с нетрадиционной ориентацией не имею...просто это же футбольный форум (извените, это мое мнение), и не всем приятно читать, как открыто издеваются с моего любимого Русика...Вот
|
Superuser
Всего сообщений: 1584
|
Днепрянка : ) !!! Не буди во мне зверя!!!
Карающий СПЕЦНАЗ!
ВЫ ВСЁ ЕЩЁ НАРУШАЕТЕ ПРАВИЛА??? ТОГДА МЫ ИДЁМ К ВАМ )))
Мы с пониманием относимся к вашему непониманию! В.Лобановский |
Superuser
Всего сообщений: 986
|
FAN Ole4ka 03.10.2007, 06:57 Дорогая моя Днепряночка, конечно же, нет твоей вины в том, что Андрюшечка Русоленок иногда перестает мне нравиться. Прости меня пожалуйста, если я своими словами заставила тебя переживать и думать, что ты виновата. И я совсем не боюсь высказывать свою к нему симпатию. Просто она проявляется чуть-чуть в другом...Я очень извиняюсь, если авторитет Русички упал в твоих глазах из-за меня. А насчет мальчика, которому нравится наш Андрюшка...я его прекрасно понимаю, и я никакой личной неприязни к особам с нетрадиционной ориентацией не имею...просто это же футбольный форум (извените, это мое мнение), и не всем приятно читать, как открыто издеваются с моего любимого Русика...Вот Да не извиняйся ты так... :ahhh: , а то мне аж стыдно стало за свои слова :sick: , я надеюсь тебя ничем не обидела (?) (!) !!! А вот Андрюшин авторитет для меня ни при каких фактах и условиях не упадет ни в коем случае (!) (!) (!) , так что по этому поводу можешь не переживать !!! И почему ты сразу думаешь, что Э-Гей решил поиздеваться над Русеночком :-/ ?? Может он его тоже искренне любит... !
Звучит наш гимн - "Днипро" непобедим! Над всей страной сияешь ты звездой! Твои ряды бесстрашны и сильны! Сплошной стеной идут днепряне в бой! Пока мы едины мы непобедимы!!! Ничего на свете лучше нет, чем болеть за наш любимый "Днепр". Нам бы видеть поле "Метеора" и наш "Днепр" в ранге чемпиона!!! |
Superuser
Всего сообщений: 9274
|
Девчонки!!! Долго вы еще тут сопли будете распускать и слезы лить??? Вам же показали сайт поклонников Русола, идите туда и изливайтесь! Форум хрен знает во что превратили, задолбали, чесное слово!!!
|
Superuser
Всего сообщений: 15400
|
Юзеф, похоже это, как я и говорил, не излечимо! Ставь в игнор. Легче жить становится.
Все буде Україна!!!
|
Superuser
Всего сообщений: 9274
|
D.mon 03.10.2007, 19:35 Юзеф, похоже это, как я и говорил, не излечимо! Ставь в игнор. Легче жить становится. Правильно
|
Superuser
|
Неужели никто не понял мой прикол? Я так старалась...Не Днепрянка, у тебя талант. Хотела закосить под тебя-не получается
|
Experienced
Всего сообщений: 78
|
FAN Ole4ka 04.10.2007, 07:04 Неужели никто не понял мой прикол? Я так старалась...Не Днепрянка, у тебя талант. Хотела закосить под тебя-не получается Это все потому, что ты про смайлики забыла. Вот были бы смайлики, никто бы и не отличил. :snake:
|
Superuser
|
Ать, точно, как же я так забыла...Я ж говорю, под Днепрянку и не закосишь...
|
Superuser
Всего сообщений: 986
|
Вы видели как Андрюшка чуть гол не забил !!! А потом, бедняжечка так мучался... :long: , больно было смотреть... :blank: :long: :down: !!! И вообще, он был молодцом , спас ворота в первом тайме , хорошенький наш !!! Что бы мы делали без Русички (?) ?!!
Звучит наш гимн - "Днипро" непобедим! Над всей страной сияешь ты звездой! Твои ряды бесстрашны и сильны! Сплошной стеной идут днепряне в бой! Пока мы едины мы непобедимы!!! Ничего на свете лучше нет, чем болеть за наш любимый "Днепр". Нам бы видеть поле "Метеора" и наш "Днепр" в ранге чемпиона!!! |
Experienced
Всего сообщений: 92
|
Кореспондент: Андрію, як провели свою недовгу відпустку? Андрій Русол: Подоважував з друзями, ми відвідали чудову країну – Італію, де і провів весь вільний час. Враження залишилися приємними і незабутніми. К.: Який настрій після відпочинку? А.Р.: Гарний настрій! Всі хлопці з команди скучили один за одним, за тренуванням. Як кажуть, треба знати міру: коли відпочити, коли попрацювати. К.: Ви є автором першого голу на Чемпіонаті Світу. Чи були у вас особливі привілеї? А.Р.: Ніяких таких привілеїв не було і не буде, однозначно. Особливого ставлення і похвали не було. Це був звичайних гол, який збірна Україна забивала на Чемпіонаті Світу в інших іграх. К.: Олег Блохін на Чемпіонаті Світу влаштував один вихідний як ви його провели? А.Р.: Ми гуляли по місту, намагалися поринути з фанатами як нашої збірної, так і з інших країн у футбольне свято. Вони приїздили до нас на базу. Нам було приємно розділити з ними своє щастя. К.: Ви любите готувати. Чи виникало бажання відкрити свій власний ресторан? А.Р.: Поки що такого бажання не виникало? На перед загадувати не треба, ближчим часом такого не станеться. К.: Андрію, ви часто кажете, що в збірній панує приємна атмосфера між тренерами і гравцями. Яка ж атмосфера в ФК «Дніпро»? А.Р.: В клубі гарна робоча атмосфера, чудові хлопці, ми допомагаємо один одному, бо ми – команда. До то ж у нас добрі умови для того щоб вигравати. К.: Ви погоджуєтесь з висловом, що капітан – це лідер? А.Р.: Так. Лідери становляться капітанами. Команда не даремно обирає капітана, вона йому довіряє. К.: Після зимової перерви до вас в команду прийшов динамівський футболіст Андрій Єщенко. Чому він не заграв і повернувся в київське «Динамо»? А.Р.: Єщенко не залишився в ФК «Дніпро», тому що йому не можна за рік змінювати три клуби. Існує таке правило. Він грав на правах оренди в московському «Динамо», потім було «Динамо» (Київ). На черзі в нього був третій футбольний клуб – «Дніпро», тому його повернули до «Динамо» (Київ). А зараз він тренується з нашою командою і сподіваємося він допоможе нашій команді в ігровому плані. К.: в ФК «Дніпро» ви граєте під номером 16, який збігається з датою вашого народження. Ігровий номер спеціально обирали? А.Р: Номер обирався не спеціально. Його мені дали при переході в «Дніпро». К.: В збірній у вас шостий номер. Вважається, що 13 і 6 – числа не дуже благополучні. Ви звертаєте на це увагу? А.Р.: Чесно кажучи я не вірю у прикмети, передбачення. Головне поставити собі за мету, що всього можна досягти. К.: Щодо реалізації мети. Яка у вас головна мета? А.Р.: Головне виступати гідно на матчах у Чемпіонаті України і національній збірній. К.: Наскільки я знаю ви любити читати японську літературу. Назвіть ваших улюблених письменників. А.Р.: Когось окремо виділити не можливо. Головне щоб книжка була цікавою. Якщо все ж таки виділяти то – Борис Акунін. З великим задоволенням читаю його твори. К.: А у вас виникало бажання написати автобіографічну книгу? А.Р.: Як такого бажання не виникало. В мене ще не такий великий досвід у футбольному житті, для того щоб почати писати книгу. К.: Олег Блохін казав, що його головний суддя – це він сам. Ви погоджуєтьсь з цією думкою? А.Р.: У кожного футболіста повинна бути людина, думка якої є авторитетною. К.: Ви тренувались під керівництвом Блохіна і Протасова. Багато хто з спеціалістів стверджують, що це одна школа Валерія Лобановського. На ваш погляд чи є в них насправді щось спільне в тренуваннях? А.Р.: Порівняти їх неможливо. І у Блохіна, і у Протасова є свій підхід до тренування. У кожного з них цікаво по – своєму, в них своя тактика. К.: По закінченню 16 – того чемпіонату України ви всією командою кидали футболки в фан – сектор. А могли би зробити презент фану після звичайного матчу, чи після матчу національної збірної? А.Р.: Ну, якщо я буду підготовлений (посміхається). Просто у нас в клубі є людина, котра збирає форму і готує до наступного матчу. К.: Чи хотіли б ви відвідати фан – сектор під час гри своєї команди? А.Р.: Якщо мене запросять, то з великим задоволенням прийду, по вболіваю за свою команду. У нас з фанатами дуже чудові стосунки, ми спілкуємося. К.: У вас є старший брат. Розкажіть про нього? А.Р.: Звуть мого брата Олексій. Живе і працює в Кіровограді. В нього є сім’я. До футболу не має ніякого відношення. Допомагає нашим батькам. Зустрічаємось з ним не так часто як того хотілося б. К.: Вас можливо вивести із себе? А.Р.: Гадаю, що так. А саме – підлість і зрада. Це ті якості людини які можуть відштовхнути в спілкуванні. К.: Тепер питання автомобільного характеру. Ви любите швидкість в розумних межах? А.Р.: Скоріш за все так. К.: Це правда, що колишній гравець «Дніпра» Руслан Костишин на своєму автомобілі з Дніпропетровська до Запоріжжя «долітав» за 15 хвилин? А ви намагалися встановити подібний рекорд? А.Р.: Можливо. Він може так швидко їздити і тому не здивуюсь, що за такий проміжок часу Руслан зміг доїхати до Запоріжжя. Щодо встановлення рекордів – це не для мене. К.: Ваш колишній тренер Михайло Коман казав, для того, що б стати професійним футболістом, треба щоб футбол був на першому місці. Ви згодні з цим? А.Р.: Можна довго дискутувати на цю тему. У кожного своя думка. Звичайно футбол потрібен займати одне з головних місць в житті. К.: Якщо порівнювати чемпіонат України, Росії та Білорусі то який з них буде лідирувати? А.Р.: Скоріш за все російський. К.: Ви в Дніпропетровську живете вже доволі довгий час. Які у вас є улюблені місця? А.Р: Особливо таких не можу я назвати. Наприклад, той заклад в якому ми зараз знаходимося. А так дім, власна квартира. К.: Не пригадуєте якийсь кумедний випадок який трапився з вашою командою? А.Р.: Були, але перераховувати не буду. Ми часто кепкуємо один з одного . Це нормальне життя колективу.
|
Experienced
Всего сообщений: 92
|
Вот вам обещанное интервью с Андреем Русолом.
|
Superuser
Всего сообщений: 15400
|
Да, прекрасное вью! ;) Такого нигде ещё не читал.
Все буде Україна!!!
|
Superuser
|
Хорошее интервью! Молодец, умеешь задавать интересные вопросы, не шаблонные. Очень интересно было почитать, спасибо!
|
Superuser
Всего сообщений: 1584
|
Интервью я почитала. Хорошее. Но вот у меня есть вопросы: в каком издании интервью печаталось и если не секрет, то хотелось бы узнать имя корреспондента???
Карающий СПЕЦНАЗ!
ВЫ ВСЁ ЕЩЁ НАРУШАЕТЕ ПРАВИЛА??? ТОГДА МЫ ИДЁМ К ВАМ )))
Мы с пониманием относимся к вашему непониманию! В.Лобановский |