Forum

Blogs

Hero of the Season

Videoconferences

Competition

Матчи "Днепра".
 Schpiz Отправлено: 06.03.2016, 22:39 Цитировать #976

Superuser

Schpiz

Всего сообщений: 9832

Доброго всем вечерка,ЗДОРОВЬЯ всем Вам желаю! Форум наш оживает и это Радует!

Полностью согласен с вашими высказываниями и разделяю вашу боль...

До конца текущего сезона я собираяюсь поболеть за львовский "Шахтёр",хочу,чтобы эти дУнецкие стали Чемпионами Украины ибо это многиммлучше,чем Чемпионство возьмут Наглолицые столичные мракобесы.

Таксист.

дніпровець79 Отправлено: 07.03.2016, 14:37 Цитировать #977

Superuser

Всего сообщений: 1442

Какому дураку пришла идея ставить игру на 19.30? Неудивительно,что в Днепре финансовые трудности,наверное бабки в Хорватию пошли за матчи предсезонки....

Schpiz Отправлено: 07.03.2016, 18:00 Цитировать #978

Superuser

Schpiz

Согласен с паном "ДНИПРОВЕЦЬ 79". Ещё начало марта,холодина,воскресенье,Людям в понедельник на работу да и Игроки могут морально "перегореть". ФУТБОЛ ПРИДУМАН ДЛЯ НАРОДА,А НЕ ДЛЯ КУКЛОВОДОВ.

Таксист.

GLEN09 Отправлено: 07.03.2016, 19:49 Цитировать #979

Superuser

GLEN09

Всего сообщений: 1314

Жаль, но все самые худшие опасения сбылись. Маркевич не умеет работат с украинцами, или не хочет, не суть. Команда просто никому ненадо. Бене Днепр до фени. Перед глазами темные 90-е, перед Кучеревским. Безпросветные времена, как и у всех нас впрочем.

Павлоградец Отправлено: 07.03.2016, 22:02 Цитировать #980

Superuser

Павлоградец

Всего сообщений: 6888

да еще и из переферии тяжело потом уехать(((

Я часто жаловался, что у меня нет обуви, пока не встретил человека у которого не было ног (восточная мудрость)

chebchik Отправлено: 13.03.2016, 17:15 Цитировать #981

Superuser

chebchik

Всего сообщений: 1291

На місце тренера спробую поставити себе десь наступного разу, а зараз не бачу прогнозу на сьогоднішній  матч старійшин нашого вболівальницького цеху: пана Таксиста, його опонента(але забаненого,заслужив) пана Пограничника, на перемогу, впевнену, команди з Дніпра. Чи слабо? Думаю ми з паном Лонідом вже перемогли, хай в один м'яч, чи мінус один, всеодно попереду, всеодно Дніпро. 

chebchik Отправлено: 13.03.2016, 17:20 Цитировать #982

Superuser

chebchik

Сорі, будь ласка, за попередній пост. На 66с промазав. А так все майже правда.

Schpiz Отправлено: 13.03.2016, 21:33 Цитировать #983

Superuser

Schpiz

ПАЦАНЫ,ВСЕХ С КРАСИВОЙ,ДОЛГОЖДАННОЙ,ФЕЕРИЧЕСКОЙ ПОБЕДОЙ НАШЕГО "ДНЕПРА" ДЛЯ ВСЕХ НАС!

Я СЧИТАЮ,ЧТО ВСЕ СЫГРАЛИ ПРЕКРАСНО! НО ХОЧУ ВЫДЕЛИТЬ:МАТЕУСА,РУИСА,ЗОЗУЛЮ,ЛУЧКЕВИЧА,ПОЛИТЫЛО,ШАХОВА,ФЕДЕЦКОГО,ПАПУ,ЧЕГРИНСКОГО.

ГЛАВНОЕ СЕГОДНЯ ТО,ЧТО НАКОНЕЦ "ПРОРВАЛО" РУИСА,ТЕПЕРЬ ТОЛК БУДЕТ!

ДРУЗЬЯ,СПАСИБО,ЧТО ВЫ ЕСТЬ,СПАСИБО,ЧТО "ДНЕПР" ВСЕГДА С НАМИ! ТАК ДЕРЖАТЬ!

Таксист.

chebchik Отправлено: 13.03.2016, 23:06 Цитировать #984

Superuser

chebchik

Матеус, Зозуля та ін. Ну інші теж нічо собі були, як і перші двоє. А в іншому, не знаю, букмекери не прийматимуть ставок, бо новоспечені львів'яни приречені в двобоях з грізним дніпровським суперником. За матч велика дяка, скупа сльоза пробиває наскрізь, все.  

уанф Отправлено: 14.03.2016, 11:47 Цитировать #985

Superuser

Всего сообщений: 339

І ніхто не пише, що Шахта злила гру.  Дивно.  А ознак цього повно, якщо керуватись тією ж логікою, що і частина фанатів щодо гри з Динамо.

Трохи про стадіон. Газон , здається, нарешті більш-менш нормальний.  Тут треба враховувати те, що штучне освітлення не працювало від гри з Русенборгом, і увімкнули його десь днів за 10 до вчорашньої гри. Мабуть, допомогла тепла зима. 

Друге: на жаль, склалась якась ідіотська традиція світити в обличчя гравцям суперника лазерною указкою.   Бо це не вперше і не вдруге.  Десь із центральних західних трибун.  На жаль, адміністрація стадіону на все це "ложить" ( як і на димові завіси і інше), бо вирахувати "помічників" можна елементарно.

leoniddnipro Отправлено: 14.03.2016, 12:09 Цитировать #986

Superuser

leoniddnipro

Всего сообщений: 6022

Дніпро було не впізнати,у порівнянні з тим,що було тиждень назад.Як не дивно,але результат закономірний.Хлопці нам на полі подарували маленьке свято.
   Лаштувка діяв уже більш впевнено,виручив кілька разів.Пара ЦЗ Гуйє-Чигринський ,хоча і помилялась,але браку стало теж менше.Наші флангові захисники Федецький і Матос вчасно встигали як і узахисті своїх воріт,так і при підтримці атаки.Проте Матос більше діяв на підтримку нашої атаки,що додавало командної швидкості.
  Тандем опорників Шахов-Політило діяв не завжди узгоджено,багато помилявся.Але обидва гравці билися до кінця. Проте центр поля дніпряни виграли,багато потенційно небезпечних атак суперника було розбито.Нарешті забив Руіс,діяв дуже продуктивно та небезпечно для воріт гостей.Його гол при асисті Матеуса нагадав Барселону.Лукевич теж забігав,його проходи не тільки по флангу,але й по центру затерорузували весь півзахист та захист суперника.Дніпро-Арена знову побачила Назаренка у рідній формі.Хоча часу йому відведено було обмаль,проте каші він не зіпсував.Безус теж з користю увійшов у гру.
  Матеус зробив величезний об`єм роботи,заробив два асисти,добре обігрувався з Руісом та Шаховим.Зозуля теж добре зіграв,забив важливий гол.Після якого суперник зламався і більше ні на що не претендував.Проте Зозулі є ще над чим працювати.
  Хоча гості і були невідпочившими після єврокубків,але ні в кого не виникне сумніву у класній перемозі Дніпра.Дніпряни буквально розірвали суперника,нав`язали свою гру по всім ланкам поля і ні на мить не давали оговтатись супернику.Такий Дніпро звісно подобається .Вірим в команду!

Чуден Днепр...Редкая птица долетит до середины Днепра.Звезды горят и светят над миром и все разом отдаются в Днепре.(М.В.Гоголь)

Дніпро, брат мій, висихає,                     Кохайтеся, чорнобриві,
   Мене покидає,                                        Та не з москалями,
   І могили мої милі                                    Бо москалі — чужі люде 
   Москаль розриває...                                Роблять лихо з вами.           (Т.Г.Шевченко)

leoniddnipro Отправлено: 14.03.2016, 12:32 Цитировать #987

Superuser

leoniddnipro

Всего сообщений: 6022

Шахта вперше пропустила 4 голи з 2004-го.Та й Дніпро вперше у них виграв з таким рахунком.

Чуден Днепр...Редкая птица долетит до середины Днепра.Звезды горят и светят над миром и все разом отдаются в Днепре.(М.В.Гоголь)

Дніпро, брат мій, висихає,                     Кохайтеся, чорнобриві,
   Мене покидає,                                        Та не з москалями,
   І могили мої милі                                    Бо москалі — чужі люде 
   Москаль розриває...                                Роблять лихо з вами.           (Т.Г.Шевченко)

Schpiz Отправлено: 20.03.2016, 14:03 Цитировать #988

Superuser

Schpiz

Ну,что Пановэ,пусть грянет бой!

Мой прогноз 1:3.

Таксист.

SAFIK AS Отправлено: 20.03.2016, 19:07 Цитировать #989

Superuser

SAFIK AS

Всего сообщений: 8942

Очередной валидол. Хотя и без ударов в наши ворота. Что-то капитан сдаёт помаленьку.  Радует Шахов. По моему даже лучше чем с кротами. Тут работы поболее было. Разочаровал Лучкевич. Нет, не то что бы плохо - боится он чего-то. Боится ошибиться. От сюда какая-то неуверенность. Папа начал исправляться меньше чудит, играет проще и надёжнее. Но один момент запорол. Слава Богу пронесло. Будем болеть за Динаму. Матч обещает быть не менее интересным.

Поплачь о нём - пока он живой.

Люби его - таким какой он есть.

SAFIK AS Отправлено: 20.03.2016, 19:19 Цитировать #990

Superuser

SAFIK AS

Всего сообщений: 8942

Кстати на счёт судьи... У меня сложилось впечатление, что он был самым лишним на поле. Чего не скажешь о боковых. Здорово и в тему флажками махали.

Поплачь о нём - пока он живой.

Люби его - таким какой он есть.

Пожалуйста, введите сообщение
7200000
Rambler's Top100