Forum

Blogs

Hero of the Season

Videoconferences

Competition

Треба дуже захисне скло на iphone
 KYKANA Отправлено: 09.04.2025, 13:02 Цитировать

Experienced

Всего сообщений: 74

Ось у мене ситуація – купив новенький iPhone, але все ж таки хочу захистити його від подряпин і можливих пошкоджень. Чув, що зараз є багато різних варіантів захисних стекол, і не знаю, яке з них обрати. Може, ти знаєш, де можна замовити захисне скло на iPhone, яке буде дійсно якісним? Дуже переживаю, щоб не пошкодити екран, тому шукаю саме перевірені магазини чи сайти. Чи є якісь конкретні рекомендації?

NataliStep Отправлено: 09.04.2025, 13:03 Цитировать #1

Experienced

Всего сообщений: 59

Я недавно теж шукав, де можна замовити захисне скло на iPhone, і натрапив на один дуже класний сайт, який мене повністю задовольнив. Це ApShopUa https://www.apshopua.com/sklo/zahysne-sklo-dlya-iphone/ . Я замовив у них захисне скло для свого телефону, і залишився дуже задоволений. По-перше, на сайті великий вибір моделей під різні моделі iPhone, і скло дійсно високої якості – досить товсте, але водночас не збільшує значно товщину екрану. Вони пропонують захисне скло на iPhone з гарними характеристиками, яке чудово захищає від подряпин та інших механічних пошкоджень. До того ж, доставка швидка, і ціни досить помірні для такого рівня якості. Можеш сам подивитись на сайті та вибрати відповідне для твого телефону. Це, мабуть, одне з найбільш надійних місць для покупки захисного скла, яке я знайшов.

ariast Отправлено: 18.04.2025, 11:51 Цитировать #2

Novice

Всего сообщений: 5

Дякую за пораду! Я теж шукав, де замовити захисне скло для свого iPhone, але тепер подивлюсь на ApShopUa, це виглядає дуже надійно. Хоча, я ось знайшов ще один сайт, який пропонує цікаві моделі iPhone: iPhone 16 на https://estore.ua/ua/smartfony/iphone-16/. Може, комусь із вас теж буде корисно

Пожалуйста, введите сообщение
10800000
bigmir)net  хиты 1578 хосты 0
Rambler's Top100