Мирон Маркевич |
---|
SAFIK AS | Отправлено: 17.05.2015, 03:35 | Цитировать #421 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 8942 Зарегистрирован: 04.07.2007 |
На другой ветке. Не поленись, почитай. Поплачь о нём - пока он живой. Люби его - таким какой он есть. |
|
Schpiz | Отправлено: 17.05.2015, 15:54 | Цитировать #422 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 9832 Зарегистрирован: 20.10.2007 |
Всем Нашим,"ДНЕПР" любящим,мой низкий уклин. Алексей "САФИК АС",я разве написал о том,что "ВОЕНСПЕЦ" меня обидел? Я сам кого хотите обижу! Вы согласны с "ВОЕНСПЕЦЕМ? На здоровье вам и общайтеся с Ним сколько вам угодно будет. А я согласен с самим собой,с Людьми на инных сайтах,там,С УДОВОЛЬСТВИЕМ,и общаюсь. Имею массу недругов,что на "Причале",что здесь,но аппетит и Любовь к "ДНЕПРУ" от этого не страдает. Меня всегда понимал лишь один Человек на данном форуме,и это Володя "ПАРК ДЕ". Я тут вбухал аж 412 евро на Варшавский вояж,а Ты мне про мелочи душу таранешь. Привет "ПАРУСУ 1" и ЗдоровьяТвоей очаровательной Супруге и твоему Киндеру. Таксист.
|
|
SAFIK AS | Отправлено: 19.05.2015, 07:29 | Цитировать #423 |
Суперпользователь
Ну что ж всё понятно. Мы это мелочи и стоим куда меньше 412 евро. Поплачь о нём - пока он живой. Люби его - таким какой он есть. |
|
Schpiz | Отправлено: 19.05.2015, 14:29 | Цитировать #424 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 9832 Зарегистрирован: 20.10.2007 |
Люди,мой вам полклон с кисточкой. Ой,перестаньте сказать,умер,шмумер,абы здоровым был. Алексей "САФИК АС",да не мелочь ты вовсе,Ты Лучший поклейщик обоев в Днепропетровской Области и Её окраинах,ещё и Супруга у Тебя Обоятельная. Ну не дано Тебе,Алёша,меня подколоть. В той школе,где Ты учился данному мастерству подкольщика,я был Старшим Преподавателем. Когда-то Миша Жванецкий скалал:"Советский Таксист-это кладезь иронии,юмора и жизненного опыта". Привет родному "Парусу" и магазину "АТБ",где Ты имеешь честь закупать продукты питания... Таксист.
|
|
уанф | Отправлено: 19.05.2015, 23:33 | Цитировать #425 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 339 Зарегистрирован: 14.11.2010 |
24 травня минає рік від дня призначення Маркевича головним тренером, отже, можна робити висновки.
В основному я можу погодитись із автором статті ( http://fcdnipro.com/news/dnepr-komanda-markevicha-620.html ) . Основа стратегії - " ставка на ноль у своих ворот", яка інакше називається - "автобус". Стратегія цілком прийнятна, в деяких випадках приносить непогані результати : класичний приклад - збірна Греції, як чемпіон Європи ; кажуть ( сам не слідкую ) , що так грає Челсі. Та і вихід Дніпра після кількох весняних невдач одразу до фіналу ЛЄ , а також впевнене 3 місце ЧУ теж свідчать не в останню чергу про ефективність тренерської роботи.
Питання лише в тому, наскільки перспективним є такий підхід , наскільки доцільно будувати команду на таких принципах, сподіватись на подальші успішні і стабільні виступи. Великі сумніви викликає майбутнє , що будується на такому фундаменті. Як не захищайся, а перемогу приносять м'ячі у воротах суперника. А з цим у команди вельми туго. Достатньо порівняти здобутки першої трійки : ДК 62-10, ШД 67-15, ДД 44-15. Як видно, захист на рівні чемпіонів, а напад в півтора рази ( ! ) менш результативний. Це ще враховуючи 10 м'ячів у ворота Олімпіка , а то було б ще гірше ...
Русол в одному з інтерв'ю казав : "Мы предпочитаем играть в оборонительный футбол и ждем своего шанса, чтобы забить гол. Как правило, мы действуем без мяча, внимательно играем с оппонентом, чтобы при первой же возможности врываться в свободные зоны. " Слово "врываться" тут нічого , окрім гомеричного сміху , викликати не може. Коли команда зазвичай виконує це дійство в темпі віденського вальсу, постійно перекидаючи м'яч поперек поля , з флангу на фланг , а ще частіше - назад захисникам, то це жодним чином не схоже на "врываться", а скоріше - шпацірувати по бульвару в меланхолійних мріях. Причому так грають і з аутсайдерами, що дивно. А особливо помітна різниця в командній швидкості була навіть не в іграх ЛЄ, а з ШД. В порівнянні з постійним командним рухом суперника, великими швидкостями переміщення м'яча, гострими проникаючими передачами, прийомом м'яча в русі, а не стоячи на місці, гра Дніпра, як не прикро і сумно це визнавати, була схожа іноді на кадри сповільненої зйомки. Де зникла та майстерність, яка тільки рік тому примушувала той же ( навіть сильніший тоді ) Шахтар з трудом відбиватись; коли Срна тільки в кінці гри, за рахунку 3:0 на нашу користь, наважився перейти ближче до наших воріт із своїми традиційними навісами. Справа ж не тільки у відсутності Жуліано, бо достатньо ігор грали і без нього, і загальний малюнок гри суттєво не страждав. І є передчуття, що найближчі дві гри з ШД пройдуть за тим же сценарієм.
Як на мене, команда помітно втратила у видовищності гри. Що гірше - в загальній ефективності. На захист включно з воротарем приємно глянути, до центрального кола або й до межі штрафної команда доходить більш-менш справно. Далі - як упирається в стіну. Довгі перепасовки, тупі ( інакше не скажеш ) навіси на натовп гравців, дуже рідко - дальні удари, зазвичай неточні. Мабуть, це і називається " ждем свой шанс" ?
Що особливо не подобається в діяльності Маркевича - схоже, його це мало турбує. Відсутність креативних атакуючих півзахисників, а як наслідок - низька ефективність нападу, відірваного від постачання і взаємодії , явно не є першочерговою турботою. Замість цього у нас по троє захисників на позицію, і не здивуюсь, якщо набиратимуть нових. Щодо атакувальної групи, то побоююсь, що буде сповідуватись принцип - якось воно буде. Так, як зараз. То Канкава, для якого така гра неприродна, то Безус, який ще явно не справляється і невідомо, чи досягне колись потрібних кондицій. То Шахов, який може видати геніальний пас, проте раз на кілька ігор. Або Ротань, який теж не настільки майстерний на цій ділянці , і , за всієї поваги, йому не 22 роки. Гама чи то теж не справляється , чи просто мало грає. Хіба що Матеус, так і той невчасно травмувався. Залишається Коноплянка, і сподівання на те, що йому вдасться обіграти захист , помітити партнера і віддати точний пас, і все це в одному епізоді.
Можна сказати, що всі доступні виконавці переглянуті і ведеться пошук нових? Хотілось би сподіватись, та на те не схоже.
Поки що можна сказати так : у Рамоса команда грала, у Маркевича - здобуває залікові очки.
Все ж хотілось би бачити стабільну, впевнену гру, а не подвиги на межі фізичних і моральних можливостей, та і приправлені, треба визнати, великою порцією везіння. Можливо, з Маркевичем команда виграє і ЛЄ, і Суперкубок , здобуде ще якісь трофеї. Буду вітати успіхи команди, як і всі. Та мене не полишає мрія, щоб Дніпро очолив інший тренер, який, образно кажучи, до міцного щита оборони додав гострий меч атаки.
|
|
leoniddnipro | Отправлено: 20.05.2015, 05:49 | Цитировать #426 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 6022 Зарегистрирован: 25.01.2011 |
24 травня минає рік від дня призначення Маркевича головним тренером.
Можна сказати, що всі доступні виконавці переглянуті і ведеться пошук нових? Хотілось би сподіватись, та на те не схоже.
Поки що можна сказати так : у Рамоса команда грала, у Маркевича - здобуває залікові очки.
Все ж хотілось би бачити стабільну, впевнену гру, а не подвиги на межі фізичних і моральних можливостей, та і приправлені, треба визнати, великою порцією везіння. Можливо, з Маркевичем команда виграє і ЛЄ, і Суперкубок , здобуде ще якісь трофеї. Буду вітати успіхи команди, як і всі. Та мене не полишає мрія, щоб Дніпро очолив інший тренер, який, образно кажучи, до міцного щита оборони додав гострий меч атаки.
Поки що такий футбол дає результат.Багатьом не подобається теперешній стиль Дніпра.Але для швидкісного футболу потрібні якісніші гравці.Зараз багато, якраз таких легіонерів, покинуло Україну.І у командах,яких вони раніше грали,стався великий занепад:і моральний,і ігровий,і матеріальний.Це по-перше стосується МХ,ЧО.Інші команди ЧУкра не так постраждали,бо не мали таких гравців.Де-кого втратив ШД,але з тією кількістю бразильців,яка у них є,поки що це їм не загрожує. Дніпро,як відомо покинули Джуліано,Стрініч,Ежидио,які були гравцями основного складу.Травмувався Матеус.А прийшли на їх місце добрі,але посередні Безус,Ксьонз,витягли з дубля молодих Блізниченка ,Мігунова.У Маркевича іншого вибору не має .Будувати атакуючий футбол поки що ні з ким.Одного Коноплянки мало,Гама після осінніх 4-5 матчів навесні підсів,Шахов не є швидкісним гравцем.При всій повазі до Селезньова і Калініча-вони теж далеко не спрінтери.А підуть до нас не те що в Дніпро,а у чемпіонат, якісні легіонери--не факт.Рівень нашого чемпіонату значно впав.Всім відомо,що основна складова цього є внутрішня ситуація в Україні та брак коштів на зарплати та нові трансфери. Так,Дніпру потрібна свіжа кров.Але у нас мало що зміниться у найближчий час.Бенітес чи Анчелотті навряд чи до нас прийдуть.Прийдеться розраховувати на своїх виконавців,хлопців з дублю або на купівлю легіонерів з ШД чи ДК.Проте там скоріше удавляться,ніж поділяться за розумну ціну своїми іноземними гравцями.Маємо те,що маємо... Чуден Днепр...Редкая птица долетит до середины Днепра.Звезды горят и светят над миром и все разом отдаются в Днепре.(М.В.Гоголь)
Дніпро, брат мій, висихає, Кохайтеся, чорнобриві, |
|
бойскаут | Отправлено: 21.05.2015, 10:16. Отредактировано: 21.05.2015, 10:17, бойскаут | Цитировать #427 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 385 Зарегистрирован: 07.10.2009 |
||
ВОЕНСПЕЦ | Отправлено: 22.05.2015, 00:35. Отредактировано: 22.05.2015, 01:09, ВОЕНСПЕЦ | Цитировать #428 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 742 Зарегистрирован: 07.03.2008 |
Лично вас я не пренуждал отписывать натации для меня. Мне детей с вами не крестить,слава БОГУ,да и лично познакомиться нам с вами недовелось и это видать к лучшему.
на самом деле мы неоднократно знакомы.. в том числе и лично. (отсюда и нотации) п.с. Вы Леонид зря на меня злитесь. ну нельзя такому днепровскому мастодонту как ВЫ вестись на кухонную ссору. ... нельзя ((( живите с миром.
сейчас перед ДНЕПРОМ стоит простейшая задача - ДОСТОЙНО поиграть с Севильей...и это будет трудно. по настоящему трудно... я выезжаю на матч через Люблин, надо поселить ребят из фанов что поехали сами... они это называют "вписаться"
мы будем БИТЬСЯ. и пусть испанцы не надеются на прогулку....
я стремлюсь к ПОБЕДЕ, и если мне не суждено ее достичь, то пусть мне хватит смелости на ПОПЫТКУ. |
|
Muxtar | Отправлено: 02.06.2015, 23:06. Отредактировано: 02.06.2015, 23:08, Muxtar | Цитировать #429 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 3074 Зарегистрирован: 06.09.2009 |
Если это произойдет, на развитии клуба при данной ситуации в стране можно будет ставить крест. Будем играть как Ворскла и Метадон. Добро пожаловать в 1990-е... И в таком случае этот сезон станет лебединой песней настоящего Днепра... "Больной, просыпайтесь, пора пить снотворное" |
|
заЗнайка | Отправлено: 03.06.2015, 07:43 | Цитировать #430 |
Младший пользователь
Всего сообщений: 33 Зарегистрирован: 29.01.2015 |
Что имеем не храним потерявши плачем ((((( ждём очередного проходимца |
|
chebchik | Отправлено: 03.06.2015, 10:35. Отредактировано: 03.06.2015, 10:35, chebchik | Цитировать #431 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 1291 Зарегистрирован: 27.01.2013 |
Если это произойдет, на развитии клуба при данной ситуации в стране можно будет ставить крест. Будем играть как Ворскла и Метадон. Добро пожаловать в 1990-е... И в таком случае этот сезон станет лебединой песней настоящего Днепра... Якби все в Дніпрі впиралося лише в присутності Маркевича на посаді. МБМ вимагає мінімум(?) від керівництва, воно реагує начебто логічно і реально, з прицілом наперед. Посередині буде саме то. 1-2-х купити, далі молодих в команду, а вже потім їх продавати, а не роздавати. |
|
leoniddnipro | Отправлено: 03.06.2015, 14:24 | Цитировать #432 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 6022 Зарегистрирован: 25.01.2011 |
Если это произойдет, на развитии клуба при данной ситуации в стране можно будет ставить крест. Будем играть как Ворскла и Метадон. Добро пожаловать в 1990-е... И в таком случае этот сезон станет лебединой песней настоящего Днепра... Якби все в Дніпрі впиралося лише в присутності Маркевича на посаді. МБМ вимагає мінімум(?) від керівництва, воно реагує начебто логічно і реально, з прицілом наперед. Посередині буде саме то. 1-2-х купити, далі молодих в команду, а вже потім їх продавати, а не роздавати.
Здається Мирон нікуди вже не йде. Мабуть це була жирна "вутка"... Чуден Днепр...Редкая птица долетит до середины Днепра.Звезды горят и светят над миром и все разом отдаются в Днепре.(М.В.Гоголь)
Дніпро, брат мій, висихає, Кохайтеся, чорнобриві, |
|
Muxtar | Отправлено: 03.06.2015, 18:21 | Цитировать #433 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 3074 Зарегистрирован: 06.09.2009 |
Мабуть це була жирна "вутка"... И слава Богу. Теперь бы еще усилиться... "Больной, просыпайтесь, пора пить снотворное" |
|
SAFIK AS | Отправлено: 03.06.2015, 18:23 | Цитировать #434 |
Суперпользователь
Мабуть це була жирна "вутка"... И слава Богу. Теперь бы еще усилиться...
А это тоже жирная утка. Поплачь о нём - пока он живой. Люби его - таким какой он есть. |
|
Mario | Отправлено: 17.07.2015, 23:16 | Цитировать #435 |
Суперпользователь
Всего сообщений: 6793 Зарегистрирован: 15.07.2007 |
УРА ЗАРАБОТАЛ!!!!
|