Ботекс для волосся |
---|
Hatyna | Отправлено: 02.11.2024, 18:30 | Цитировать |
Младший пользователь
Всего сообщений: 31 Зарегистрирован: 09.09.2024 |
Який ботекс ви вже пробували? Які результати вас вразили найбільше? |
|
Karem | Отправлено: 03.11.2024, 15:50 | Цитировать #1 |
Новичок
Всего сообщений: 28 Зарегистрирован: 09.09.2024 |
Я спробував ботекс для волосся від бренду XYZ, і результати мене справді вразили. Волосся стало значно більш гладким і шовковистим, а також зменшилася кількість посічених кінчиків. Я помітив, що укладка стала легшою і швидшою. Також мені сподобалося, як ботекс зволожує волосся — після процедури воно виглядало здоровим і блискучим. Я користувався ним вже кілька місяців, і ефект залишався стабільним. |
|
Karem | Отправлено: 03.11.2024, 15:50 | Цитировать #2 |
Новичок
Всего сообщений: 28 Зарегистрирован: 09.09.2024 |
Я спробував ботекс для волосся від бренду XYZ, і результати мене справді вразили. Волосся стало значно більш гладким і шовковистим, а також зменшилася кількість посічених кінчиків. Я помітив, що укладка стала легшою і швидшою. Також мені сподобалося, як ботекс зволожує волосся — після процедури воно виглядало здоровим і блискучим. Я користувався ним вже кілька місяців, і ефект залишався стабільним. |
|
Nikol | Отправлено: 04.11.2024, 09:26 | Цитировать #3 |
Младший пользователь
Всего сообщений: 34 Зарегистрирован: 09.09.2024 |
Так, то гарний засіб, а ще більше ботексу для волосся можна знайти в магазині https://keratinpro.ua/vypriamlennia-volossia/boteks-dlia-volossia/ , тому зайдіть на сайт та оберіть те, що саме вам підійде. Там представлений широкий асортимент продукції, і ви точно знайдете щось для свого типу волосся. Я завжди отримую відмінні результати, тому рекомендую всім звернути увагу на їхні товари. |