Як обрати ортодонта |
---|
Terfas | Отправлено: 13.02.2025, 01:02 | Цитировать |
Бывалый
Всего сообщений: 50 Зарегистрирован: 27.01.2025 |
Хочу звернутися до хорошого ортодонта, бо є деякі проблеми з прикусом, і все це вже дійшло до того, що хочу це виправити. Як ви обирали лікаря? Що порадите, на що звертати увагу? Не знаю, де саме в Києві шукати кваліфікованого спеціаліста. |
|
Olesh | Отправлено: 13.02.2025, 01:25 | Цитировать #1 |
Бывалый
Всего сообщений: 55 Зарегистрирован: 23.01.2025 |
Вибір ортодонта — дуже важливий крок. Перш за все, звертай увагу на досвід лікаря та його спеціалізацію. Гарно допомагає почитати відгуки про лікаря чи клініку, поспілкуватися з тими, хто вже проходив таке лікування. Я, до прикладу, звернувся до стоматологічної клініки D.Ante — дуже задоволений! Тут працює справжній професіонал, який ретельно підходить до кожного випадку. Якщо ортодонт Київ https://dante.com.ua/ortodont-u-kiyevi/ — це саме те, що тобі потрібно, вони зможуть допомогти знайти оптимальне рішення і зробити все максимально комфортно для тебе. |
|
Nikol | Отправлено: 14.02.2025, 11:13 | Цитировать #2 |
Бывалый
Всего сообщений: 75 Зарегистрирован: 09.09.2024 |
Дуже ретельно потрібно підбирати спеціаліста. |
|
Hatyna | Отправлено: 15.02.2025, 19:31 | Цитировать #3 |
Бывалый
Всего сообщений: 57 Зарегистрирован: 09.09.2024 |
Якщо вам потрібен хороший стоматолог Київ https://premium-dent.com.ua/ru/ , варто звернутися до стоматології PremiumDent. Тут ви знайдете кваліфікованих фахівців, які нададуть професійну консультацію та допоможуть у лікуванні зубів, використовуючи сучасні методи та обладнання. Ви можете записатися на прийом через сайт або за телефоном для консультації з одним з провідних лікарів клініки. |
|
Katti | Отправлено: 19.02.2025, 16:32 | Цитировать #4 |
Новичок
Всего сообщений: 6 Зарегистрирован: 10.02.2025 |
Підкажіть де у місті Самар приймає ортодонт? |
|
Lolla | Отправлено: 20.02.2025, 17:02. Отредактировано: 20.02.2025, 17:03, Lolla | Цитировать #5 |
Новичок
Всего сообщений: 3 Зарегистрирован: 16.12.2023 |
У клініці AlefClinicPlus працює досвідчений ортодонт м. Самар Якщо вам потрібно виправити прикус або встановити брекети, раджу звернутися сюди. У медичному центрі пропонують сучасні методи ортодонтичного лікування, включаючи класичні брекет-системи, елайнери та інші технології для корекції зубного ряду. На сайті клініки ви можете знайти детальну інформацію про види ортодонтичного лікування, дізнатися про особливості різних систем вирівнювання зубів та записатися на консультацію. Досвідчені фахівці допоможуть підібрати найкращий варіант лікування відповідно до ваших потреб та бюджету. |