Форум

Блоги

Герой сезона

Видеоконференции

Конкурс

Ботекс для волосся
 Hatyna Отправлено: 02.11.2024, 18:30 Цитировать

Младший пользователь

Всего сообщений: 31

Який ботекс ви вже пробували? Які результати вас вразили найбільше?

Karem Отправлено: 03.11.2024, 15:50 Цитировать #1

Новичок

Всего сообщений: 28

Я спробував ботекс для волосся від бренду XYZ, і результати мене справді вразили. Волосся стало значно більш гладким і шовковистим, а також зменшилася кількість посічених кінчиків. Я помітив, що укладка стала легшою і швидшою.

Також мені сподобалося, як ботекс зволожує волосся — після процедури воно виглядало здоровим і блискучим. Я користувався ним вже кілька місяців, і ефект залишався стабільним.

Karem Отправлено: 03.11.2024, 15:50 Цитировать #2

Новичок

Всего сообщений: 28

Я спробував ботекс для волосся від бренду XYZ, і результати мене справді вразили. Волосся стало значно більш гладким і шовковистим, а також зменшилася кількість посічених кінчиків. Я помітив, що укладка стала легшою і швидшою.

Також мені сподобалося, як ботекс зволожує волосся — після процедури воно виглядало здоровим і блискучим. Я користувався ним вже кілька місяців, і ефект залишався стабільним.

Nikol Отправлено: 04.11.2024, 09:26 Цитировать #3

Младший пользователь

Всего сообщений: 34

Так, то гарний засіб, а ще більше ботексу для волосся можна знайти в магазині https://keratinpro.ua/vypriamlennia-volossia/boteks-dlia-volossia/ , тому зайдіть на сайт та оберіть те, що саме вам підійде. Там представлений широкий асортимент продукції, і ви точно знайдете щось для свого типу волосся. Я завжди отримую відмінні результати, тому рекомендую всім звернути увагу на їхні товари.

Пожалуйста, введите сообщение
7200000
Rambler's Top100